Banner
OTT VAN A SZEREN
GATTER FOGADÓ
EGY FŰRÉSZÜZEM ÚJ ÉLETE SZALAFŐN

 

KEDVES LEENDŐ HÁZASPÁR! / KEDVES IFJÚ PÁR!

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam esküvői helyszínük megválasztásához az 45 férőhelyes Gatter Fogadót, mely az Őrség szívében, Szalafő központjában helyezkedik el.

Az egyedi természeti környezetben álló fogadó belső elrendezése, a kialakított nagy terek, világos, tágas ebédlő, a hatalmas kert, és a fedett terasz kitűnő helyszínt biztosítanak esküvők megrendezésére.

Az ifjú pár fogadhatja vendégeit, jó idő esetén a fogadó kertjében, rossz idő esetén az emeleti társalgóban, a földszinti étkezőben, vagy a fedett teraszon.

Nagytermünk  maximum 80 fő fogadására alkalmas, a termet faasztalokkal rendezzük be.

Igény esetén lehetőség van a polgári szertartás megtartására a helyszínen földszinti étkező részünkben, ill. jó idő esetén a Fogadó kertjében, aki a szabad ég alatt szeretne örök hűséget fogadni egymásnak.

A teraszrészen kerti garnitúrák biztosításával kedvezünk a kötetlen beszélgetésekhez, dohányzáshoz.

A fabútorokkal berendezett, tágas, világos szobák kellemes pihenést biztosítanak azon vendégek számára, akik az éjszakát is ott szeretnék tölteni.

Az előkészületekhez az esküvő napján 12 órától lehet elfoglalni a fogadót. Hosszabb tartózkodás ill. késői kijelentkezés a szabad helyek függvényében lehetséges.

Az esküvői vacsoráról és a fogadó feldíszítéséről igény esetén gondoskodunk.

A FOGADÓ BÉRLETI DÍJA:   250.000.- Ft

SZÁLLÁSDÍJ: 4500.- Ft/fő + 150.- Ft/éj (IFA) idegenforgalmi adó  (18 éves kor felett)

 

9942 Szalafő, Templomszer 21.
Tel: 06 30 9000 211
Email: laszlosim@gmail.com